28 Aralık 2012 Cuma

e-sağlık uygulamalarının ve yeni teknolojilerinin gelişimi için 'Simülasyon Merkezi' kuruldu

Sağlık Bakanlığı E-Sağlık Daire Başkanlığı bünyesinde, e-sağlık uygulamalarının ve yeni teknolojilerinin gelişimine destek olmak amacıyla simülasyon merkezi oluşturuldu.


T.C.
SAĞLIK BAKANLIĞI
Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü

Sayı: B.10.0.SBS.0.77.00.00/
Konu: Simülasyon Merkezi

E-Sağlık Daire Başkanlığımız bünyesinde, e-sağlık uygulamalarının ve yeni teknolojilerinin gelişimine destek olmak amacıyla aşağıda belirtilen adreste simülasyon merkezi oluşturulmuştur.

Sağlık bilişimi alanında faaliyet gösteren firmalar, ürünlerini simülasyon merkezinde sunabilecektir. Başvuru için Kayıt Tescil Sistemine kayıt olma zorunluluğu vardır.

Başvurular, firmaların Kayıt Tescil Sistemine kayıt durumu, sunmak istedikleri ürünlerin Bakanlığımız e-sağlık politikalarına uygunluğu ve başvuru sırasına göre değerlendirilecektir.

Başvuru sonucunda olumlu olarak kabul edilen başvuru sahipleri, sunacakları proje planı ve yapılacak protokol kapsamında ürünlerini merkezimizde belirtilen tarihler arasında sunma imkânına sahip olacaklardır.

Başvuru formu ve konu ile ilgili duyurular http://www.e-saglik.gov.tr adresinde bulunan Simülasyon Merkezi linkinde yayınlanacaktır.

Tüm ilgililere duyurulur.

Dr. Ünal HÜLÜR
Daire Başkanı

ADRES:
Çağrı Merkezleri Yönetim ve Eğitim Merkezi (ÇAYEM)
Aziziye Mah. Kırkpınar Sok. No: 20 Çankaya/Ankara


Aile Hekimi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder