30 Ekim 2012 Salı

Aile Sağlığı Merkezi Portalı




Aile Sağlığı Merkezinize ait bir web sitesini ÜCRETSİZ olarak oluşturabilir ve tüm online işlemleri ÜCRETSİZ olarak yapabilirsiniz.
asmmiz.com'un avantajları
* Aile Sağlığı Merkezinize ait bir web sitesi sahibi olursunuz.
* Web sitesi için HostDomain ve yazılım ücreti ödemezsiniz.
* Bütün online işlemleri ücretsiz yapabilirsiniz.
* Hangi Aile Hekimliği Takip Programını kullanırsanız kullanın bütün olanaklarımızdan faydalanabilirsiniz.
* Her bir hekim için çalışma tavimleri oluşturup hastaları bilgilendirebilirsiniz.
* Sağlık sektörüne ait haberlerden haberdar olursunuz.
Daha pek çok hizmetimizden ÜCRETSİZ faydalanabilmek için buraya tıklayarak üye olabilirsiniz.


Türkiye genelinde bulunan Aile Sağlığı Merkezlerini bir arada toplayıp, her biri için bir web ara yüz oluşturan bir portaldır.

Asmmiz.com portalı üzerinden Aile Sağlığı Merkezleri çok kısa bir süre içerisinde yeni ve işlevsel bir web siteye sahip olabilirler. Bu sayede A sınıfı klasmanına geçebilmek için bir adım daha atmış olurlar.

Yeni bir web sitenin yanı sıra online randevu, güncel sağlık haberleri, online mesai planı, hasta ile online iletişim gibi hizmetlerden de tamamen ücretsiz bir şekilde faydalanabilirler.

Asmmiz.com sadece Aile Sağlığı Merkezleri veya Aile hekimleri için değil, hastalar için de çok kullanılışlıdır. Hastalar sisteme giriş yaptıktan sonra eğer bilmiyorlarsa Aile Sağlığı Merkezlerini veya Aile Hekimlerini bulabilir ve iletişime geçebilirler.  Ayrıca kayıtlı bulundukları Aile Sağlığı Merkezindeki olan biten haberleri ve duyuruları takip edebilir, Hekiminin uygun bir saatine çok pratik bir şekilde randevu alabilir.

Asmmiz.com yayın hayatına başlamış ve siz değerli kullanıcıları için hizmet kalitesini her geçen gün yükseltmektedir.