31 Ağustos 2015 Pazartesi

ПРОДАЖБА НА КАЧЕСТВЕНИ И ЛУКСОЗНИ ИМОТИ В ГР. СОФИЯ


Недвижими имоти: обяви наеми и продажби жилища, апартаменти, къщи, офиси, магазини, парцели качествени имоти в София, имоти в София, София, имоти, луксозни имоти в София, Продажба на лукс имоти в София
http://goo.gl/kcwvvB

30 Ağustos 2015 Pazar

1-стаен апартамент Красна поляна


София (Град) Красна поляна 1-стаен апартамент намиращ се на тихо и спокойно място/ЮИ изложение/ до пазара на Красна поляна и срещу стадион Септември .Състои се от обширна дневна на ламинат и латекс ,кухня на балатум и латекс,балкон на теракот и санитарен възел на плочки със сменени щрангове.Входната врата е блиндирана а общите части и самия вход се заключва,покрива е ремонтиран.Местоположението е до пазар,удобен транспорт,магазини,банки,заведения.За повече информация и огледи тел:0899 910 863
http://www.avista.bg/bg/s-e79e6680-1952-40ef-9cd0-a3fe0097d8df.html

Панорамен и слънчев двустаен апартамент Красна поляна


"София (Град) Красна поляна Панорамен и слънчев двустаен апартамент, разположен на много комуникативно място, в близост до спирки на градски транспорт, детски градини, училища и магазини. Състои се от хол, стая, самостоятелна кухня, баня с WC, входно антре, два балкона, единият от които остъклен, избено помещение. Подови настилки естествен паркет, стени на тапети. Сменени ВиК щрангове, ПВЦ дограма. Отопление с централен ТЕЦ, както и на ток с климатик. Общите части са в добро състояние, входът се заключва. Сградата е с ремонтиран покрив. Свободни паркоместа."
http://www.avista.bg/bg/s-prodavba_dwustaen_sofija_krasna_poljana_20415.html

29 Ağustos 2015 Cumartesi

Непреходен двустаен апартамент Красна поляна находящ се в панелен блок


"София (Град) Красна поляна Непреходен двустаен апартамент, находящ се в панелен блок, с ремонтиран покрив. Жилището е разположено на комуникативно място, в близост до спирки на градски транспорт. Състои се от светъл хол, спалня, баня с WC, кухня, входно антре и два остъклени балкона, единият с източно изложение, другия със западно. Подови настилки естествен паркет и теракот, нова ПВЦ дограма. Централно отопление."
http://www.avista.bg/bg/s-prodavba_dwustaen_sofija_krasna_poljana_18787.html

28 Ağustos 2015 Cuma

двустаен апартамент Продажба Красна поляна 48кв.м.


София (Град) Красна поляна Компактен двустаен апартамент с хубав изглед на зелено приятно за живеене място. Състои се от просторна стая, втора по-малка стая, кухненски бокс устроен в антрето, баня с тоалетна. Със сменена дограма, настилки - ламиниран паркет и теракота, започнат ремонт на банята. Преустроен от едностаен, като са възможни и други варианти на организиране на пространството. Апартаментът е на тихо място, на шести етаж и гледа към зелено междублоково пространство. Недалеч от малък парк, кафетерии, магазини и на две минути от пазар Красна поляна и от кръстовището на бул. Вардар с Възкресение, което предлага бърз транспорт - автобус 72, 11, трамвай 22 към центъра, както и други линии и маршрутки към различни части на града. Личен телефон на брокера - 950 8189 и 0894 663 153 Мая Спасова.
http://www.avista.bg/bg/s-2fdc756d-6d94-4ab0-b27b-1fda01e3c1cd.html

София (Град) Красна полянаЕдностаен апартамент


"София (Град) Красна поляна Едностаен апартамент в отлично състояние,напълно обзаведен и готов за нанасяне. Намира се на много комуникативно място в близост до трамвайни и автобусни спирки, до големи търговски вериги, като Билла, Фантастико и Лидъл. Мястото около блока е изключително спокойно и озеленено. Апартаментът разполага с една стая и кухня с усвоен балкон към нея. Банята и тоалетната са със сменени щрангове. Настилката в стаята е паркет, останалите части са на теракот. Дограмата е нова-PVC. Има външна и вътрешна топлоизолация. Външната врата е блиндирана, а входната се заключва. В цената е включено и мазе. "
http://www.avista.bg/bg/s-ce7354f7-4569-40ab-af2b-a4b900998a60.html

27 Ağustos 2015 Perşembe

Продажба София (Град) Красна поляна 50кв.м. функционален едностаен апартамент,


София (Град) Красна поляна Топъл, функционален едностаен апартамент, преустроен на двустаен - 46м2. Намира се в жк. Красна поляна, в близост до бул."Вардар", читалище "Св.Св. Кирил и Методий", ЧПГ - "Братя Вълчеви", 28 СОУ "Алеко Константинов", както и множество хипермаркети - LIDL, Фантастико и други. Кварталът е с уредена инфраструктура и отлична локация: на десет минути от метростанция "Вардар", спирки на градски транспорт, трамваи 8, 10 и др. Сградата е в нов панел, с добре поддържани общи части и заключваща се входна врата. Югоизточното изложение прави жилището много топло и уютно. Апартаментът е преустроен, преправени са ВиК и ел. инсталациите, кухнята е изнесена в коридора. Жилището се състои от хол, спалня, кухня, баня с тоалетна заедно. Настилките са ламинат и теракот. Апартаментът има централно отопление и мазе - 4м2.
http://www.avista.bg/bg/s-prodava_kransfda_poljanja_ednostaen_preustroen_panel.html

26 Ağustos 2015 Çarşamba

Продажба Овча купел Просторен и светъл тристаен апартамент


Просторен и светъл тристаен апартамент на изключително комуникативно място в кв. Овча купел.Кръстовище на автобуси и трамваи,пряк изход на Нов Български Университет. Имотът се намира в нова тухлена кооперация,санирана.Състои се от голям хол с кухненски бокс с вградени шкафове. Остъклена тераса с югоизточно изложение-панорама към Витоша.Настилка теракот и фаянс,стени латекс.Две отделни спални,едната с паркет,втората на ламинат,стени латекс,още една остъклена тераса.Две самостоятелни санитарни помещения.Целият апартамент е с ПВЦ дограма.Към имота има мазе/5 кв.м/ и дворно место с възможност за паркиране.Съдействие за бързо отпускане на ИПОТЕЧНИ и ПОТРЕБИТЕЛСКИ кредити.
http://www.avista.bg/bg/s-d862eab9-78bd-4122-9ea8-a42f00cb6c10.html

"Хубав тристаен апартамент, ново строителство, с акт 16,


Хубав тристаен апартамент, ново строителство, с акт 16, светли стаи, без преход, завършен на финна шпакловка и циментова замазка, изградени инсталации за СОТ, телефон, отоплителна система газ и бойлер. Домофон с видеонаблюдение. Спокоен район. Собствен двор от затворен тип. Има паркоместа.
http://www.avista.bg/bg/s-prodava_ovcha_kupel_nashaklovka_i_zamazka_nov_apartament_s_terasa.html

25 Ağustos 2015 Salı

"Тристаен панорамен апартамент в нова сграда


Тристаен панорамен апартамент в нова сграда с разрешение за ползване от 2013 г., на пет етажа, с магазини и подземни паркоместа. Чистата площ от 76,60 кв. м е разпределена между дневна с кухненски бокс и балкон, две непреходни спални /едната с балкон/, баня, отделна тоалетна. Апартаментът се продава на замазка и фина шпакловка, с интериорни врати и нови радиатори. Сградата е газифицирана като всеки апартамент е с индивидуално газово котле. Изложение - изцяло югоизток с гледка към Витоша. идравличен асансьор. Улицата е "Народно хоро".Х
http://www.avista.bg/bg/s-08217714-05ea-4569-ae59-8a537f04d7ca.html

23 Ağustos 2015 Pazar

Под наем София (Град) Младост 1 90кв.м.


Ависта България е агенция за недвижими имоти и предлага голямо разнообразие от едностайни, двустайни, тристайни апартаменти, офиси, жилища в района на София за продажба и под наем. Всички оферти са с актуални снимки и цени.
http://www.avista.bg/bg/s-pod_naem_mladost_dwe_ucheben_centyr.html

Продажба София (Град) Овча купел 67кв.м.


Ависта България е агенция за недвижими имоти и предлага голямо разнообразие от едностайни, двустайни, тристайни апартаменти, офиси, жилища в района на София за продажба и под наем. Всички оферти са с актуални снимки и цени.
http://www.avista.bg/bg/s-prodavba_dwustaen_sofija_owcha_kupel_20437.html

22 Ağustos 2015 Cumartesi

20 Ağustos 2015 Perşembe

Продажба София (Град) Банишора 44кв.м. 40.000 Euro


Продажба Eдностаен 44m2 ПЛОЩ Eдностаен ТИП 5 от 8 ЕТАЖ София (Град) Банишора Едностаен апартамент в много солиден нов ЕПК блок.Намира се на много комуникативно място-в близост до метростанция Мария Луиза, тролейбусни и автобусни спирки, 7-ма поликлиника,училища и детски градини. Мястото зад блока е много озеленено, има и детски площадки.Апартаментът се състои от една голяма дневна, кухня, баня с тоалетна, антре и мокро помещение. Има и един балкон с връзка към кухнята и дневната с източно изложение-гледката е към градинката зад блока. Щранговете са сменени. Има и ТЕЦ. Настилките са балатум и мокет. Външната врата е блиндирана.Общите части са в отлично състояние-асансьорът е перфектно поддържан, входната врата се заключва и е PVC. ОСОБЕНОСТИ ТЕЦ Обзаведен Тухла Асансьор
http://goo.gl/0eRfKH

19 Ağustos 2015 Çarşamba

Продажба София (Град) Овча купел 100кв.м.


Ависта България е агенция за недвижими имоти и предлага голямо разнообразие от едностайни, двустайни, тристайни апартаменти, офиси, жилища в района на София за продажба и под наем. Всички оферти са с актуални снимки и цени.
http://www.avista.bg/bg/s-prodava_ovcha_kupel_dvustaen_now_na_shpaklovka_i_zamazka.html

Апартаменти в горна баня


Обяви на имоти за продажба и наем в Горна Баня Горна Баня, , имоти, imoti, недвижими имоти, nedvijimi imoti, наеми, naemi, продажби, prodajbi, строителство, stroitelstvo, оферти, oferti, ,
http://goo.gl/NohdqM

Продава апартамент в Илиенци, София


Обяви за КЪЩА тип Продажби в град София, Илиянци. Виж актуални обяви за имоти от агенции и частни лица от град София, Илиянци.
http://www.avista.bg/bg/s-prodavba_dwustaen_sofija_swoboda_18060.html

18 Ağustos 2015 Salı

Апартаменти в района западен парк


Аапртаменти в западен парк, евтин апартамент, апартамент под наем западен парк, реални оферти за западен парк
http://goo.gl/gWL4Xn

Продажби в град София, Люлин актуални обяви за имоти от агенции и частни лица от град София, Люлин


Обяви за АПАРТАМЕНТ тип Продажби в град София, Люлин . Виж актуални обяви за имоти от агенции и частни лица от град София, Люлин - имоти,недвижими имоти,имот,imoti,imot,наем,наеми,апартамент,апартаменти,обяви,продажба,продажби,къща,агенция,агенции,брокер,нотариус,офис,София,софийски имоти,Варна,Пловдив,ул,бул,недвижими имоти,Вила,Магазин,Склад,стая,мезонет,етаж,отдава,наема,купува,закони,безплатно,Софийски имоти,varna,софийски,под наем имот София,инвеститори,инвеститор,площи,immobilier,Varna,Burgas,давам под наем стая,заменя,съквартирант,магазин,заведение,сгради,завод,ресторант,парцел,склад,земя,терен,
http://goo.gl/H6YdK5